29/3

Hej!
inget bloggade i går men jag orkade värkligen inte jag hade massor att renskriva från skolna plus att jag var super trött!
jag han även en sväng på stan och storheden för. på stan hittade jag väll inte så mycket jo, på söta bodys till mattias syster son som fyller år och två buddy butters på the Budy shop :)  sen efter att jag hade varit på stan så  hämtade matte upp mig från stan för han hade slutat sin jobbdag och så for vi till Storheden!
Men där så käkade vi på Max och sen for vi till Elgiganten och så köpte jag mig en ny Ipod Tuch 4? tror jag det heter.
Nu ska jag även snart börja dra mig iväg till uni för  föreläsningen i dag så ska vi börja med förvältinigsrätten. vi får se hur mycket jag hinner med för lektor (tror jag det heter) pratar fort tycker jag så jag hinner bara skriva ner det som står på overheden men jag hinner inte lyssna på vad hon säger för jag är så konsenterad på att hinna skriva ner allt. en vanlig dag för en dysliextiker i skolan..   men det är alltid lika jobbigt när man inser att det alltid och kommer alltid att vara ett hinder.
Men jag ska inte tycke synd om mig jag har klarat mig förut och det får jag göra nu också!  Nhä nu måste jag gå så jag hinner till bussen hejs! :)
Gårdagens köp !



27 mars 2012

Hej!
i dag har det verkligen varit fullt upp! Dagen börjde med att min syster fyllde år i dag 18 år! Grattis till henne. sen var jag på första föreläsningen på Uni! ja det var väll okey det var ju bara en introduktion, det känns ju lite konstigt när man inte känner någon, men jag hoppas att det kommer att fungera i allafall! Sen efter Plugget så for jag in till stan och fixade dom sissta presenterna till syrran, sen blev det ju lite shopping till mig lönen kom ju i dag! Jag tänkte visa lite kläder som jag köpte i dag men jag fotade inte allt men denna dag shopping blev:
Två par ballerina skor.
En klänning från HM
Ett par leggings från HM
En Parfym
Ja det var väll det men här kommer en bild på den söta klännigen från HM och en bild på en av Ballerina skorna! :)
149 kr på HM
Ballerina skorna från Sko punkten 99 kr!
Lite sommriga kläder men jag längtar så efter sommaren och våren, så man slipper dom här jäkla vinterkläderna och barnen på jobbet slipper galonisar och overaller fy, Nhä vår eller sommar ska det vara!

Universitetet, Luleå

Ja det börjar jag tisdag! gud vad jag längtar! jag ska börja med att läsa en kurs som heter Social rätt! jag tycker att den verkar super intressant! jag har som inte vad jag ska plugga till, har haft så svårt att välja allt i från Polis ambulans sjuksköterska till egen företagare advokat designer you name it! men nu tror jag att jag är på rätt spår i allafall, det får vi hoppas! jag vet att det bara är en kurs men det är ju en bra början i allafall! Ja Lule Universitet här kommer jag! haha såå löjlig jag är men är sjuk taggad!

News from Dear Josephine!

Hey!
här kommer det lite nya smycken från Dear Josephine !

Jobb i dag!

Hej!
nu far jag i väg en stund till jobbet det blir ett väldigt kort jobb pass! men jobb är jobb! men först ska jag ta ut hunden en liten stund! Hoppas att alla har en bra dag!
Jag i dag!

Lite nytt!

Hej! kom hem för ett bra tag sedan men har fastnat vid datorn först nu. for till stan i dag med bussen, haha gud vad det var halt och blåsigt helt sjukt... ajja när jag väl kom fram till bussen så skulle jag ta upp mitt bankkort för att jag skulle fylla på busskortet och gissa va? jag tappade min bakort så att det for en bit under bussen roligt va? och jag tänkte jahaa! det var ju typiskt men som tur var så var det några före mig i kö så jag kröp ner på alla fyra och nästan la mig på backen för att se om jag kunde nå det där förbaskade kortet! som tur fick jag tag i de, och höll det hårt ställde mig upp som att inget hade hänt.. när jag kom in i bussen och ska säga till chafören att jag vill fylla på mitt kort? han log och titta på mig och sa har du svårt att hålla i pengarna? jag skratta och sen bad om att fylla på kortet.. jaa så kan det gå i bland. Men i allafall har kommer det jag har köpt i dag!
en sminkväska från FACE 170 kr
en foundation Mabelyne 169 kr
och sen en sminkpensel 29 kr på HM

mot stan

Hej!
nu ska jag trippa in mot stan det blev lite senare en vad jag trodde men aja. här kommer det en liten bil på mig i dag!
hoppas att ni har en bra dag i dag! se you later!

God Natt!

nu ska vi snart gå och sova! matte ska fara och jobba i morgon och om jag inte får något jobb i morgon så far jag in till stan tror jag ska se om jag ska skaffa nå nytt smink men det får vi se måste fylla på busskortet med ( får inte glömma!) ska visa er lite bilder hur fint mitt rum har bilvit med dom nya möblerna! är jätte nöjd och längtar tills nästa gång vi far till IKEA!
Och inget passar ju bättre en att se lite på everybody loves Raymond!

IKEA

Hej jaa. det var ett bra tag sen jag var här haha men det är bra att ni fortfarande är med och läser haha.
iallafall i lördags så for jag matte och min syster till IKEA i Haparanda! det var jätte roligt, hade längtat jättemycket att få skaffa lite nya möbler, och som jag har små tjatat på matte att vi måste fara  , det var inte så mycket folk i början men vi kom ju när dom öppnade. men när vi hade kommit en bit så kom det värsta klumpen med männsikor och det är hur många somhelst som lämnar sina vagnar mitt i gången för att gå och hämta något på en hylla en bra bit där ifrån! jag brukar inte vara en sån person som iriterar mig på det men det är inte lika roligta att köra rally/sicksaka (har ingen aning hur det stavas haha) för att inte man inte ska fastna i en stor klunga av IKEA vagnar haha. Men kort och gott så hade vi det jätte roligt och passade på att fara förbi Finlad och det blev en held del nya saker till mitt rum!  här ser ni lite av det!
KOPPANG Byrå med 3 lådor IKEA
UNG DRILL Spegel IKEA Kan användas i utrymmen med hög luftfuktighet. Försedd med säkerhetsfilm - minskar risken för skador om glaset splittras.
KNAPPA Taklampa IKEA Ger ett mjukt stämningsljus.
KVILL Ram IKEA Kan hängas eller ställas för att passa ditt utrymme. Frontskydd av tålig plast; gör ramen säkrare att hantera.

RSS 2.0