Tisdag 31 januri

Hej!
Nu ska jag och matte snart fara i väg till stan en sväng och ät och om vi hinner så ska vi åka till kronan en snabbis.:)
jag ska även söka lite böker till UNI som jag börjar nu i mars!och jag tänkte att jag ska hitta fler pysseltips det var så länge sen!
Karin och jag! I Dublin zoo!

Music

Hej!
nu är det så att efter magsjuka så är ja back!  så nu tänker jag lägga ut lite musik på denna blogg bara för det är kul att kålla tillbaka till! jag är den att jag har ingen favorit artist utan jag gillar olika artisters låtar fattar ni vad jag menar? ajja.
det här var väll bara några men nu måste jag ta och se det okända :) god natt!

Work♥

Hej!
kom hem från jobbet för en stund sen och är helt slut vill bara gå och vila haha, dagen i dag har gått otroligt fort, även fast det går magsjuka.. hoppas att jag inte blir sjuk... tycker inte alls magsjuka, men vem gör det? jag tängte att jag skulle senar i kväll visa musik som jag lyssnar på och jag har en ganska blandad musik smak :) som min vecka kommer att se ut är att jobba och är ledig på Onsdag så då ska jag till tandläkaren och in till gymnasiebyn och stoppa upp lite affischer från ett företag som gör Bal och student klänningar! Balhuset.com heter dom och dom har över 200 klänningar att välja mellan och dom är hur fina som helst och det bästa är att det finns för alla smaker!
vällkommen!

One Direction

hej!
lat har jag varit i dag inte gjort ett smack!
men jag har kollat in på lite blogg videos, och många tankar rullar i skallen på mig.. varför vara elak? varför provisera sig fram till att få läsare, vad gör det för nytta att vara elak och spela på att man har världens ego och skryter om att man är snygg och att alla andra är fula? vad är det för spelregel? man stämplar bara sin blogg och sig själv till något som själv inte är eller räknar med! Jag tänker på stor bloggarna som kissie Blondin bella dennis m you name it.. vad är det för grund man startar med att vara elak och skryta och tycka ner andra? vad är det för sätt att starta ett företag och gå runt och föreläsa om mobbing när man själv mobbar klankar ner på andra. säga till andra att man inte duger för den man är?. ja människor kan ändras och se att man har gjort fel och människor gör misstag men och man oftas har något som tynger en men det är ju inget som man ska ge i gen på andra. Jag tycker man ska vara ärlig men man ska inte vara elak och om man ska vara ärlig så ska man vara beredd på att få kritik och vara beredd och kunna ta kritik.
jag tycker att när man bloggar ska man behandla andra som man själv vill bli behandlad. det aldrig bra att börja sin  karriär med löngner och mobbing!
Tumblr_ly63vntmyi1qb5t88o1_500_large

Lördag!

Hej!
Ojoj vilken vecka! denna vecka bestod av jobb hela veckan och det var superkul! sen har jag kanske inte gjort så mycket mer en jobba! men har varit vid öppning och sen haft stäning.
men nu så ska vi spela wii sports och sen se lite film med mina systrar och äta massor av onyttigt, men vet ni va? det gör inget för det är LÖRDAG!

13 Saker om Josephine

1. Jag är en väldigt snäll och omtänksam person
2. Jag älskar att designa både smycken och kläder
3. jag tycker inte om när någon smaskar/tuggar med
uppen mun.
4. Jag spelar piano på gehör och kan en spela en låt efter att jag har hör den.
5. mitt drömjobb förutom att skaffa ett eget smyckes/klädföretag ,
är att jobba som kriminalare eller jobba med utasatta barn och kvinnor
6. Dom serierna som jag gillar är
*Ghost adventures
*det okända
*ghost whisper
*The simpson
*Rena rama rolf
det finns ju många fler men det är dom här som jag ser mest.
7 Bästa Bök
Stålthet och fördom
Jane Eyre
Emma
8 något land som du vill besöka
USA
Italien
Thailand
Grekland
9 . vilken stil har du i inredning?
Lantligt/ vitt Cabby chic indiskt
10 Favorit djur/ ras
Hund
alskakan malamute
husky
Samojed.
11. Jag tror på spöken/andar
12. jag har dyslexi
13 .  jag älskar min famlij

Natte tid.

hej på er alla natt uggler!
jag är inte så värst bäst på att blogga men men. Ja min vecka har bestått av jobb och en sista träff med kicki innan hon åker tillbaka till Uppsala. just nu är jag med matte och johan och dom ser på Rocky filmen men jag vet inte vilken vet jag inte haha, jag tycker inte att dom filmerna är så jätte bra. Snart börjar jag Univeristet jag längtar faktist men det är ju det att jag vet inte vad jag ska bli... jag ska läsa en juridisk kurs men jag vet inte om jag kommer att stanna innom det ämnet men det är ju bara att vänta och se . största drömmen skulle ju vara att starta ett helt eget mode företag där jag designar kläder,smycken,skor och handväskor, det skulle vara helt undrbart men man får ju se vad livet pekar vara tacksam för den man är och det man har :).  Jag tänkte berätta senar i morgon eller i natt om mina intressen och vem jag är för person.
jaaa, det blir nog inge mer i detta inlägg! men det kommer väll senare!
Tumblr_lxm2fdo5xd1r0kegao1_500_large

Dear Josephine

Här kommer att litet smycke som jag vill lägga upp här på bloggen!
Lovely Fantasy nikelfri. 120 Kr

Sunday

Hej!
just nu sitter jag och titta på TV! och jag ska snart på middag med matte och hans familj men jag tänkte berätta att jag ska försöka lägga upp nya smycken på bloggen i kväll!

Lördag

Hej ! Nu ska jag fara iväg till stan en sväng :) och sen bär det av till Kicki som fyller 20 i dag grattis !! :) hörs sen !


..


Tomorrow

Nu är det dags att röra mig mot sägen ,i morgon väntar jobb från 8.00 -14 jag hoppas det kommer gå bra är otroligt nervös för det är länge sen jag var där och jobba och det är mycket saker att komma ihåg.
sen efter jobbet blir det en vända i lilla stan, luleå. och köpa en födelsedagpersent! och kanske lite kläder och jag har turen att hitta nåt:)

Josephine vem är du?

Hej !

i dag satt jag och filosoferade om vem jag verkligen var, vem är jag? vad är jag för människa ?
jag låg länge i min säng medans jag vilade och tänkte på det, jag tänkte på vilken sorts människa jag har blivit genom mina år på denna jord. vad är det jag gillar igentligen vad är mina riktiga intressen jag har tänkt igenom hela mitt liv, mitt liv har inte varit en dans på rosor men om man tänker så har nog ingens liv varit en dans?.
jag och fått stå ut med mycket , mycket som ett barn inte ska se eller höra eller i huvudtaget vara med om. allt ifrån bråk till att vara på kvinnojour.  när jag skriver bara här så tycker jag det ser hemkt ut, att det ser ut som att det är mitt liv.  jag ser hur stark jag är som person hur jag stod på mig mot den som försökte göra illa mig som mäst! hur orden : Slå mig bara! jag är inte rädd för dig! kunde slå tillbaka. hur många gånger jag gick bakom min dörr och tröck tillbaka tårarna och sa för mig själv. Du är stark Josephine, visa inte att du gråter han är inte värd det!. men det värsta som finns är när människor inte tror en när man vädjar om hjälp när man tittar med ögonen som är stora av rädsla och sorg snälla hjälp mig!  men det man får tillbaka han är ju så snäll han skulle aldrig kunna göra något sånt jag tror dig inte .. det är som att få en kniv i magen, redan utsatt som man är får man ännu ett till slag i magen men denna gången från allmenheten.
jag tycker att det är så synd att man inte ska bli trodd pågrund av status eller att man inte har lika mycket kontakter i samhället.
allt detta hände för exakt 5 år sedan, och det är därför jag känner att jag är redo att skriva av mig lite jag känner att jag kan gå med huvudet högt och säga att jag kommer att klara mig! jag har inte prata med min pappa på 5 år och jag vill aldrig mer göra det häller jag känner mig fri.
jag bryr mig inte om er där ute som säger men du måste kunna förlåta för att kunna gå vidare eller vad dom på soc sa men josephine du måste förlåta din pappa någon gång! men vet ni vad? bara man hittar sin inre ro kan man gå vidare och nu har jag funnit den! och det är vars jag är nu med min underbara kille och min familj som består av min Underbara mamma och mina underbara systrar! och min underbara mormor och morfar!
jag är glad vars jag är i dag, att jag har bra betyg att jag inte har kommit fel i livet! jag är glad att jag står på mig jag är glad att står för vem jag är och jag är glad att jag har gått vidare med huvudet högt!
jag ska försöka följa mina drömmar och mål , det kommer alltid motgångar i livet stora som små. jag vet inte vad som ska hända men man får ta det som det kommer.  det jag ska säga nu kan låta dumt men jag tror att allt i livet har en mening även om det är hur hemskt som helst  eller hur underbart som helst   och för er där ute som känner igen er eller som bara känner sig värdelösa vet nu vad? det blir alltid bättre på något vänster, stå på dig , var stark!

RSS 2.0