Stockholm

Hej är äntligen i stockholm eller vi kom ju i går kväll men var för trött att skriva . Nu är matte på sin utbilding och jag ska ta tullelbanan in till stan får se om jag hittar haha jag har inte världens bästa lokalsinne ska ni veta! Haha ska gå i gammla stan och kika in lite och se om jag hittar nå :)


Ikkaros

har just kommit hem eller hem typ satt mig framför tv:n och datorn! har jobbat i dag och varit till stan och köpt lite tyg och ska senare sy en sak om mammas symaskin vill fungera! nu är matte ute och borstar Ikkaros men det är inte det enklaste efter som att han vill hälsa på alla han ser ! 

Hej

Sticker till jobbet nu ! Har jätte ont i magen få se hur jag mår senare men nu jobb !!


hmm!

Hej!
har varit tyst på bloggen länge nu men saken är att jag sitter med plugget för har tenta på månag och sticker sedan till stockholm på samma dag efter tentan. så det kommer att vara lite dött på denna blogg men det var inte det jag va inne på igentligen när jag skulle skriva detta inlägg!
jag ska börja sy tror jag lite roliga kläder till barn i söt tyger , kläder som mössor och bandanas men ska se hur det går blir ett litet prov!
Tyg - Tyg - Darling
Tyg - Tyg - Skepp ohoj
i den här stilen kanske?

Jobb

Sticker till jobbet jobbar till halv 1 .


Min födelsedag

Hej nu har jag äntligen landat efter en rolig födelsedag! Å jag har så fina presenter och fina presenter som betyder otroligt mycket ! Tack så mycket alla :)


Det är ingen vanlig dag

Det är ingen vanlig dag för det är jossans 20års dag!! :) hura hura hura


Imorgon är det ingen vanlig dag !

Nu ska vi sova och förbereda oss för morgondagen ,för i morgon är det ingen vanlig dag :)god natt !


Plugg

Jag önska att jag kunde allt ...


God natt

God natt svenska folket !!


Skola

Hej nu ska jag snart fara till skolan och har lektion till 18.00. Vi ska läsa om LVU processen ska bli intressant tycker jag :) sen kom jag på en sak som jag har glömt att berätta och det är ju att jag och matte ska till Stockholm den 28 maj  jag längtar säger jag bara !! Det blir ju som våran semester för oss för vi ska ju jobba hela sommaren , fast kanske det blir ju inte lika mycket semester för matte för han ska ju på en utbildning men det ska bli roligt !:)

 


God morgon

Godmorgon nu ska jag snart åka till jobbet. Är super trött och har ont i halsen skulle inte ha något i mot att sova längre haha, såg i dag hur fint solen sken under rullgardinen hoppas att det blir en ordentlig vår och sommar nu !


Peter pan

Hej det blev ingen bio vi orkade inte riktigt. Men det blev film hemma i stället peter pan 2 med syrran och matte man blir aldrig för stor för en disney film !:)tycker jag i allafall.


Mat

Har just ätit tur att man har världens bästa kille som diskar upp <3


Tisdag

Hej!
nu har jag sattit mig framför datorn! ska snart fara in till stan och göra lite ärenden, och sen plugga! och i kväll så ska jag och matte gå på bio vi fick biljetter av mattes syster för att dom ändrade sig och skulle inte gå  iallafall vi ska se filmen cockpit en svensk film den värkar rolig i allafall! men först blir det att ta något i magen!
Längtar till sommaren!

Dröm

Tjo!

har suttit vi dumburken sen jag bloggade sist haha. Iallafall så har jag kollat runt på lite skor och har förälskat mig ett par skor från Jeffrey campbell han skor är så fina tycker jag. Jag har allafall fastnat för dom med spets på! åå vad jag skulle vilja köpa dom och gå med dom nu på våren sommaren och hösten! Ja men om jag inte hade varit en fattig student så hade jag klickat hem dom haha ;).
i morgon blir det skolan det är snart tenta är skit närvös tänk om jag inte klara det...!

Jävla kropps ideal

Något som jag börja bli otroligt less på är detta jävla kropps ideal som på går överalt.. specielt på alla "stora bloggar" kissie widerstet dennis m ja hur många som hälst även blondin bella.
jag brukar inte vara den som bryr mig men nu börja det gå övergränsen folk säger men bry dig inte ta inte åt dig men något som jag inte riktigt kan låta bli att bry mig jag tycker det är fruktansvärt att folk ska skriva på sina bloggar hur man ska se ut det börjar nästan att äkla mig. vad ger dom rätten till det? visst här i sverige får vi säga vad vi vill liket är bra att alla vill säga det dom vill.
Men vad har en människa som alexandra (kissie) för rättighet att visa svenska folket hur man ska och inte ska se ut? vad har hon att komma med? jag är en av dom få som inte är ett stort fan av blondinbella men jag tycker faktist att hon är modig att gå i mot detta med att vara supersmal och visa upp sin kropp och säga så här ser jag ut och är nöjd med min kropp och jag önska faktist att jag hade samma mod som henne, och kunna säga samma sak om min kropp.
att alexandra har en kroppsfixering vet väll alla.. men om det är så hon vill se ut så får hon det hon är fin på sitt stätt presis som blondinbella på sitt stätt och jag på mitt. alla kroppar är olika vi väger olika men det betyder inte alltid att man är överviktigt eller hur?
och Dennis m ett jävla skít snack av att man är fet om låren går i hop? vad har han att komma med? vad vet han om kvinno kroppen ? det jag vet är den otroligt olik men mans kropp eller?? han ska inte komma och berätta hur en kvinna ska se ut... en sak om han själv vill se ut så men varför kalla mer en halva kvinno befolkningen tjock bara för att få mer läsare? får han värkligen ut det han vill ha massor av folk som tycker illa om en. är det värt i längden av att du vet att du sårar massor med människor unga som gamla, tjejer som killar?
Jag säger inte att det det är dålig att vara hälsosamt tvärtom det ska man men då ska det vara ska det vara i hälsosam skala och man ska må bra av det! det är inte alla som kan blir  smala en kropp ser olika ut alla kan på något sätt gå ner i vikt men även upp.

Oh yes


(bilden ägs av mig kopiering ej tillåten)

Nyheter! Jewellery By dear Josephine

Nya söta 50-tal inspererde hörhängen från Dear Josephine! Det ni! :)
har varit borta ett tag plus att jag har varit utan internet! 
50 kr! par
40 kr par!
finns i andra färger (har inte hunnit fota dom!
färjer som finns ( turkos, limegrön , lila, mörkblå, svart, ljusblå).
Stora rosor ! 60 kr! par

Hoppsan..

ett eko här i bloggen... men nu tror jag att jag är tillbaka!
546282_451582554859352_100000228330179_1764064_2076905260_n_large
weheartit.com

RSS 2.0