Glad alla hjärtans dag!

Happyvalentinesday_large
Bild :weheartit.com
Hoppas att ni får en bra dag är och myser med dom ni älsklar!

Angel


www.inreda.com

Hej!
kollar runt lite på olika hemisdor efter som att jag ska göra om mitt rum lite och då hittade jag denna sida som heter www.inreda.com
där ha dom massor av fina saker! lite saker som jag funderar på att betälla hem! 
detta kommer att passa super bra i mitt rum!

Fredag

happ.
har fått feber  så det blev att jag är hemma men matte och stannar hos mig så det blir en mys kväll hemma oss mig i ställe men i morgon om febern är borta så far vi till han!
från weheartit.com

En liten Ute dag!

Hej!
Just denna dag har jag inte jobbat något bara tagigt det lugnt och varit ute i det fina väderet som inte alls är för kallt!
tycker jag i allafall. Nu när jag va ute så tog jag med kameran för att ta lite bilder för att vädret var och är så fin just nu! jag brukar inte vara den som kliver upp 9 av mig själv och tar på mig kläderna och går ut och är ute ett bra tag MEN i dag så kännde jag för det och då blev resultatet en gladare Josphine plus massor med fina bilder! Senar i dag när min söta mattias när han kommer hem. så sak vi väll åka hem till han och mysa! hoppas att alla ni har en bra fredag!
En liten ny bild på Mig!
snö
ibald så är vintern underbar! 
Alla bilder i detta inlägg är tagna av mig

tvätt dag

hej!
i dag är det en städ dag, både tvättstugan och rum. tog en ledig städag i dag förr det behövs värkligen.  sen blir det jobb i veckan. nu så ska jag gå ner i snöyran och fortsätta att tvätta!

Vendredi

Hej!
nu är det fredag! har jobbat i dag så det känns ju alltid bra med en Fredag! i kväll så blier det film med matte och bara ta det lugt! jag försöker att hitta nå pyssel som jag kan lägga har uppe på bloggen men det går inte så bra haha.. men jag har en idé som jag kanske ska göra och sen lägga upp här! ajja vi får se! Ha en bra lördag!
Tumblr_lwdvcmmayt1qd6zsvo1_500_large

2 Februari 2012

Hej!
Nu har jag lyckats att blogga lite! denna dag bestog av jobb men jag är glad för det! samma sak i morgon plus att det är Fredag!! denna vecka har gått super fort! känns som typ tisdag/onsdag i dag haha. men det är sjukt kalt ute 23 minus... men det är ingen ide att gnälla..för vem vet om 10 eller 50 år kanske vi inte har snö? vem vet.
o i kväll så ser händer det inte så mycket kanske jag vågar se på ett ghost adventures avsnitt? vi får se men något som jag skulle behöva göra är att städa mitt rum men men.

RSS 2.0