Gott nytt år!

Gott nytt år säger jag bara!
nu ska snart vi äta nyårs middag som består av Kalkon och ris och lite annat. Hoppas att ni kommer att ha ett bra nyår och äta god mat!  nu börjar året om igen fast med 2012 undra vad detta år kommer att visa?

Smyckerna som jag skicka till Gran Canarias Lucior!

Hej!
Nu har jag varit borta ett bra tag  men så kan det vara när man jobbar  plus att intranettet inte alls vill leva....
men nu är jag här i alla fall hehe. Julen har varit bra för min del jag var hos mattes familj i år och fyrade jul för första gången! och det var  jätte roligt och dom är ju så många jämfört med min lilla familj. =)
jag har inga bilder från jul eller på mina klappar men jag känner att det är inget som jag vill lägga upp på min blogg för i bland när man lägger upp bilderna så på sina fina klappar så kan andra ta det som lite små skryt. men jag ska säga att alla mina klappar var superfina jag gillade dom otroligt mycket!
men jag ska skryta lite om en speciell klapp som jag fick av min superfina kille! en ny förlovnings ring med en fin sten , gissa vilken ;) .
men nu ska jag inte prata med om det ! :)
det jag tänker visa er nu är bilderna på smyckerna som jag skickade till gran canaria! som ni läste i mitt förra inlägg  att det uppstog ett litet problem.. med lite pärlor.. med det löste ju sig jätte bra! det gäller att ha fantasi!

Katastrof!

Fick hem smyckes smyckes materialet som jag skulle använda till att göra smyckena till Luciorna på Gran canaria som skulle bestå av swarovski kristaller och lite annat! MEN när jag fick som så var dom mycket mindre en vad jag trodde så nu blir det en plan B.!!
men har ingen aning vad jag ska göra nu för armband som bli perfekta nog att skicka i väg ! Hjälp!

RSS 2.0